tirsdag 24. september 2013

"Festkledd og Margrethe sminkepunger


Har nylig komt på facebook,og der er eg blitt medlem på Quiltesiden.I den anledning er det noe som heter"Sy sammen",og da var det "Susie,Patty Doo de blog" sminkepung som vann over rund sirkelpung.Tenkte det må eg være med på,og sette i gang å sy denne,til Harding Quiltens utloddning i oktober.Så i dag er dagen for å sy sammen,noe eg har gjort i dag,radioen og eg:-) "Festkledde og Margrethe"er blitt laga i dag:-)Den tredje er godt på vei til å bli ferdig,hva skjer?Eg som ikke liker å sy det samme,trening.Av 3stk 0,30cm. stoff får en 2stk sminkepunger av 3*8 inch.
Så får en se om eg klarer å få bilde i mappe på facbok,datalæring det også:-)


4 kommentarer:

 1. Så fine susier du har gjort. Ja i dag har vi sydd i sammen for jeg også har vært med på samsøm på Facebook. Og dine er skikkelig flotte. Oransje er lekkert. Den andre min ble i rustrøde farger.. moro med slike ting som blir ferdig på en dag:)

  SvarSlett
 2. Veldig fine sminkepunger du har sydd i dag. Herlige farger, og du hadde pynta de så fint!!! Ja, det var gøy å være med på Samsying. :-)

  SvarSlett
 3. Tänk, så olika necessärerna blir beroende på vilka tyger som Du väljer att sy dem i! Jag tycker att Du sytt flera fina små necessärer!

  Dollandesign

  SvarSlett