mandag 21. mai 2012

Margrethes Mai give away:-))

Sew Mama Sew har startet en spennende Mai Give away,som mange bloggere har "heve" seg med på!Også eg,skulle eg ha en give away måtte det være denne,Mai er måneden for meg,bursdager og bryllupsdag,så her er min Give Away:-)) Du kan vinne 5-30cm.stoff,maks 3 lodd ved å:1innlegg på din egen blog om min give away!
2Bli min følger!
3Hva kunne du tenke deg å lage,ved første øyekast når du ser på disse stoffene?I sammen umulig,tror eg,men 1-2 stoffer ,pluss dine egne materialer!
Fredag 25.mai er siste frist å være med i konkuranssen!
Vinneren vil bli kontaktet via e-mail 27.mai.




LYKKE TIL ALLE SAMMEN:-))

9 kommentarer:

 1. Hei. Så flott give-away! Dette vil jeg være med på, ja. Jeg skal forsøke å linke den til min blogg. Hva jeg kunne tenke meg å sy? Alt mulig, egentlig: Tempapper, penaler, nøkkelhus og mye, mye mer... Klem fra Siri:-)

  SvarSlett
 2. Flotte stoff, og stoff får en vel ikke for mange av..? :-))
  Kattestoffet kunne jeg ha sydd en "pose" til barnebarnet. Kjekt å ha leker i eller utstyr når han skal til barnehagen. Noen av stoffa kunne vært i en løper eller toalettvesker.
  Takk for sjansen til å vinne!

  SvarSlett
 3. Klart jeg blir med! Flotte stoff, jeg ser for meg ei tøff sommerveske med katter + dongeri? toalettmappe, snøreposer og sommer mug rugs pluss myyye mer:)) Jeg er følger, og linker til deg, ha en flott kveld.

  SvarSlett
 4. Jeg blir med: 1) følger er jeg 2) legger inn linken jeg og 3) jeg ville sydd toalettmappe av det med hjerter og penal av kattene. Ha en flott helg!

  SvarSlett
 5. Selvfølgelig vil jeg være med, og 3 lodd på meg.
  Stoffene i bakkant ser julete ut, så de kan jeg tenke meg å sy en juleløper av. De foran MÅ jo bli et barneteppe, og da vil det i så fall bli til "Tepper som varmer" - aksjonen.

  SvarSlett
 6. Jeg tar gjerne 3 lodd! :) Ved første øyekast ville jeg sy strikketøymapper/puter av de to nærmeste stoffene.
  Ha en fortsatt god dag! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 7. Desse stoffa kunne vore brukt til mykje, men poser og punger var det førstew som datt inn. Eg er din følger så det blir to lodd på meg. Ha ei super helg. Klem Jofrid

  SvarSlett
 8. Hei! Eg blir med! Er følgar og har lagt link til deg på bloggen min;) Dei to første stoffa trur eg blir kjempefine posar. Julestoffa passar godt til duk. Det er no ikkje meir enn eit halvår til advent....

  SvarSlett
 9. Tak for den fine giveaway, jeg fölger din blog og jeg kender en katteelsker som ville blive glad for en toiletpung ☺
  Du er med i min blogliste, saa alle kan se dine postings.

  SvarSlett