mandag 7. januar 2013

TAKK OG FARVEL!!!!!!!!:-()

Det er sikkert ikke meningen at eg skal blogge om hva eg lager,og legge ut!Sikkert bare lage,og være kunstner i sin egen verden!For nå er blogging blitt til et irritasjonsmoment,evig styr for å legge ut bilder,ting som blir ødelagt på sidene,blir aldri i orden igjen!For den med dårlige datakunnskaper,er det ikke bare å bytte filer her og der,som er det sista nya i blogverden min!For litt siden hadde eg brukt for mange bilder i bloggen min til at det kunne være gratis,kjøp plass i Amerika,så er gjort!Nå får eg beskjed om å legge ut bildene i Piacassaalbum-filer ol.Har prøvd ut ulike ideer,kopiere fra bildeboksen min over til nytt innlegg,som selvfølgelig ikke skulle være så enkelt,men kopiere fra allerede innlagte bilder fra egen blog,det klarte eg!sÅ TAKK OG FARVEL,HAR DET IKKE MED Å GI OPP,MEN DET GJØR EG NÅ---NÅR DET SKAL VÆRE SÅ MYE PES,DET SOM SKAL VÆRE KJEKT!Quiltegleder kommer til å følge med Dere alle,til det også krasjer!Blåmandag,men nå har eg bare lukkekanten igjen på Courthouse Step Teppet av alle mine påmeldte 13 ufoar-----27/9-2012---30/1-2013,Så det er bra,går eg inn for noe får eg det til!Margrethe helsar!!!!!!!!!:-()


5 kommentarer:

 1. Nei og nei! Er det slutt nå når eg endelig har lært å bruke dette mediet! Syntes det var så kjekt å sjå ka du lagde. Eg er ikkje komt igang enda i år, men nå er maskinen komt opp, og i går tegna eg masse mønster, så det nerme seg!

  SvarSlett
 2. Ååh, eg så blei så gla for å ha funnet bloggen din. Eg skjønner problemet, og kjenner selv litt på stresset med at nå må eg skrive noe på bloggen, men nå jobber eg med at bloggen ikkje skal styre meg, men at eg skal styre den, og at det ikkje gjør noe om det går litt tid mellom innleggene.
  Håper du ombestemmer deg.

  SvarSlett
 3. Før du sluttar heilt, så prøv med ein annan nettlesar. T.d Firefox eller Google Crome. Sjølv brukar eg Google Crome og har ikkje merka noko til problema andre ser ut til å ha.

  SvarSlett
 4. Å neida, Margrethe.. Ta deg en liten pustepause fra den dumme pc'en.. så ber du om kyndig hjelp.. og så kommer du tilbake til oss... (Men jeg forstår hva du sier..). Men hvis du trives og koser deg med bloggingen, så la ikke dette ødelegge fo deg.. Vi venter, vi - vet du..

  SvarSlett
 5. Hei.Så dumt da.Du vet da det att det ordner ser altid for snille jenter:).
  Eg fikk plutselig beskjed om att eg ikkje var gammel nok til og ha blogg.(var da 46)Skulle eg grine eller le?Og der var bloggen min slettet.Eg sørgde noen uker.Me nå er eg på gang igjenn.Ja det er frykteligt eriterende og måtte sette seg inn i nye ting hele tiden.Men du eg støttter hun ovenfor.Ta en pause og bytt til gogle .Tenk på gleden med og ha ute bilder og få gode tilbakemeldinger, komentarer.og nye,og gamle bloggvenner.Og du eg kunne godt tenke meg vere med på mug r...bytte.Stor klemm fra en du ikke kjenner.ellkommen innom min blogg.Helsing Åsane.

  SvarSlett