mandag 7. januar 2013

UFO haugen minker,og Quiltegleder våkner!!!!!!

Bilde av alle mine 13 ufoer som er meldt på til Harding Quiltens konkuransse 27/9 2012----30/1 2013,som snart er ferdig!Reisevesken til AnnAKa,uten lommer og lås som var orginalen,er ferdig til bruk.Mønster er veiledning,og til god hjelp,men med sykunnskaper,og bilde i hodet hvordan en vil ha det,blir det min veske alikevel.Fin å ha alle mine ferdige ufoer til visning på årsmøte.Da var 13 ikke et ulykkestall alikevel,det blir et flott ÅR!!!!!!!

5 kommentarer:

 1. Flott at det ordna seg! Og at du fortsetter å blogge alle dine flotte syprodukter! Den veska ser i alle fall skikkelig romslig ut, og så fargerik og flott!

  SvarSlett
 2. Eg såg ikkje forrige innlegg før no, men du så godt at det ordna seg!! Mange får det til å fungere med anna nettlesar, og eg brukar å anbefale Chrome, og det har funka med fleire. Men når Fireføx fungerer, så er det no ikkje meir å tenke på;)
  Og eg tek av meg hatten for alle produkta du har fullført!! Imponerande;) Eg likte veldig godt sommarfuglveska;)

  SvarSlett
 3. Så bra at du fortsetter, og flotte vesker du har sydd! Kjekt å få gjort ferdig UFOer. Bra at at du fikk skiftet nettleser, og at ting fungerer nå. Jeg har fått et tips om å komprimere bildene til maks 800 bildepunkter. Problemet jeg fikk på Haugtussaquilteklubb sin blogg som jeg har ansvar for, var at vi brukte opp bildekvoten, og da må vi betale hver måned for å legge ut bilder.

  SvarSlett
 4. Det var bra det ordnet seg med ny nettleser. Og den sommerfugle-veska var gørfin!!

  SvarSlett
 5. Hei.så flott att du fortsetter.Flott veske du har laga.
  Og lykke til på kurset.
  Titter snart innom igjenn.

  SvarSlett