søndag 25. november 2012

Heisan og Hoppsan !!

 Edny sine puslerier var den første som hjalp meg med mine bildeproblemer,så om du sender meg adressen på e-post,så blir det noe i posten til deg før jul!Ellers Tusen,Tusen takk til Dere andre som forsøkte å hjelpe:-)
Det er kjekkere med blog med bilder,enn en dagbok,da hadde eg sluttet!
Eg er så heldig å ha fått eske på eske med stoffer av en syvenninne som ryddet i sine skaper,men ho syr så bare det enda.Vi kan vel si,vi har en del stoff,men så kommer det nye vi bare er nødt til å ha!De er så FINE,kjenner deg igjen!Stoff nyttet det ikke å gi henne,betaling ville ho ikke høre snakk om.sy gjør ho selv,men eg tok sjansen.Vi rekker ikke sy alt vi vil!Derfor sydde eg en museløper,musemor til henne,fra AnnAKas koselige kuverbrikker!Den andre hadde eg med meg på julemesse for mange år siden,den låg ikke lenge på bordet!Ser nå at  det hadde vore koselig å hatt en slik løper på bordet i julen,men det blir ikke i år ,heller.............................................!

6 kommentarer:

 1. Koselige musemotiv!! Spennende å dykke ned i andres stoffesker! Kan bli en utfordring hvis stoffene ikke er i "dine" farger, men nyttig å utfordre seg selv litt, også!

  SvarSlett
 2. Såå nydelig museløper!!
  Godt du fikk hjelp av herlige Edny!:)
  Ha en fin søndag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Oj, så overraska og glad eg blei no;) Og så bra at du fekk til å ordne meir plass!! Eg har sendt e-post;)
  Så søt den løparen var då! Du er snill som gleder andre;) Andre sine stoff er gjerne meir spanande enn våre eigne;) Ha ein fin-fin søndag! Klem.

  SvarSlett
 4. Så flott at du har fått i orden blogginga igjen, bildene hører jo med, det skal jeg si meg enig i :) For en nydelig muse-løper! Musene var jo så hærlige !!! Ha en fin søndagskveld :)

  SvarSlett
 5. Oi dette var en artig måte å bruke spisebrikkemønsteret på!!! Kjempesøte museløpere! Det er mulig jeg stjeler ideen din:) Har sydd brikkene for maaange år siden, men har ikke hatt "råd" til å bruke dei:))

  SvarSlett
 6. De mössen som Du har sytt är ljuvligt vackra, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett