søndag 10. november 2013

Hobby er så mangt........................................................
Restepute fra et høstslumreteppe eg laget til mamma for en god del år siden.Liker å male på lerret til tider.Avslappende greier,kor en finner roen,gris i vei! Til tider blir det små bilder/kort ut av kunstmalingen min,og trening med stoppefoten!
Helgen blir brukt til UFO sying,gjør ferdig til julemessen som nærmer seg styggelig!Ikke så kjekt arbeid,så innimellom må eg bare starte på nye ideer.Dette er hobby!Julemesse er et ekstra pluss å få vist hva en holder på med gjennom året,siden folk ikke ser meg så mye i skog og mark:-)

 


 
Turstien eg har like ved der eg bor,og fossen eg ser fra mitt kjøkkenvindu.Vet den er der.......................................... 

2 kommentarer:

  1. Hihi synd vi ikkje blir råspreke av å sy! Eg får no litt trim, må gå 1 steg til strykebrettet frå skjærebordet., og så må eg reise meg og sette meg ned att...jaja bra med flott utsikt då, slik at vi får påfyll av flott natur:)

    SvarSlett
  2. Fin pute!! Og flott utsikt ! Trim er så mangt og mitt syrom er i andre etasje så jeg løper opp og ned .. Daglig og flere ganger om dagen ;) Trim det og vel:)))

    SvarSlett