mandag 18. november 2013

Søndagen da ting ble ferdig


Den store gryteklute og ufo søndagen,som ruskaveret tok seg av vindusvasken til jul!Har nå vore flink å gjør ferdig ting denne søndagen,ikke startet på noe nytt:-)Det gjør seg vel best med ferdig produkter til den ene julemessen eg stort sett alltid er med på?!Men en kunne jo prøve noe nytt,det er jo det som er problemet på julemesser.Poser med halvferdige ting,kor litt mangler."Gjør ferdig selv",i så fall har eg rikelig å lage til!Kunne kan hende vore en aha opplevelse for noen som" forstår seg på lappeteknikk",når det gjelder pris på diverse varer,som de mener er alt for mye osv.At ting tar tid,mer arbeid enn du aner,og at stoffet en kjøper er ikke gratis! Det er starten på en ny uke,og da  er det bare å jobbe,julen nærmer seg!

9 kommentarer:

 1. Ja, ingenting "gör sig självt" brukar man ju säga! Men du har ju massor med fina saker som du verkar vara klar med - fantastiskt jobb! Stjärndukarna är verkligen jättefina!
  Kramisar

  SvarSlett
 2. Så mange flotte ting du har laget! Du har vært skikkelig produktiv! :) Nydelig løper og kjempefine stjerneduker! Lykke til med salget! :)

  SvarSlett
 3. Har skjønt at dere fikk ruskeværet og dermed godt syvær i helga! Og jammen har du utnytta tida godt! så mye flott!
  Her hadde vi nydelig høstvær med opp i 12 varme, så det ble skogturer i stedet sor kvalitetstid på syrommet! Sunt det også!
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 4. Du har ju fått färdigt hur mycket som helst bra jobbat och snyggt är det också!!Tack för du länkar idag till Visa och Berätta,måndag!!Bambikram

  SvarSlett
 5. Vilka underbart fina juldukar.

  SvarSlett
 6. Det var många fina saker som Du nu sytt färdigt och visar oss. Löparen som Du sytt är så vacker i de tygerna som Du valt, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 7. Å så mye du har fått gjort og så flott . :) Vi har null grader og ikke snø enda.. Litt rart men litt godt også å slippe all snøen :)

  SvarSlett
 8. Så mycket fint du har sytt hoppas du nu får sålt en del på marknaden.

  SvarSlett
 9. Likte veldig godt juleduken med granene

  SvarSlett