lørdag 12. januar 2013

NR.13 FERDIG
Min 13 UFO ting,FERDIG 8/1 2013 Eg grudde meg til å quilta ferdig dette "Courthouse Step" teppe som eg starta på 1999,eller 2000,da ei på quiltelaget hadde et mini,mini kurs med oss på barneskulen,om eg husker rett!Sy det i sammen gjekk forholdsvis fort,for da var eg "gira".Dette ble sydd i min startsfase i lappeteknikkensverden,da eg fikk øynene opp for den i 1995-96,mitt største prosjekt inntil da.Så var det vatt og tråkling på gamlemåten,fikk hjelp av ho som er min arbeidskolega på butikken i dag.Ho viste meg hvordan man håndquiltet,for det skulle eg gjøre,må vite,hjerter.Håndquiltet nesten alt,manglet ikke mange hjertene og halvrundingene,så ble eg lei,og har kost seg i skapet til nå!Resten av hjertene som manglet,såg eg ikke syn på å håndquilte,,min er ikke fin iallefall,og det kunne ikke bli verre om eg tok maskinen fatt!Så i dette teppet er det Håndquiltet,Frihåndsquiltet,Overtransportørquiltet,lære å sette i sammen mange farger til blokker,så det blir en helhet,og en prøvelse å sy all den lukkekanten for hånd.I quiltingen lærte eg noe nytt,underveis,istedenfor å ha skuldrene oppunder ørene,strykebrettet i passe høgde som sybordet til ekstra bord,utrolig hjelp,og ikke vondt i skuldrene!Teppet har løpegang oppe og nede til pinne,om det skal på vegg,ellers kan eg få det godt over meg som slumreteppe,siden eg bare er 163cm.Eg er STOLT og godt FORNØYD!!!!!!

7 kommentarer:

 1. Kjempefint teppe! Bøyer meg i støvet av alt du greier å ferdigstille;)

  SvarSlett
 2. Bra du får dette teppet ferdig! Det er jo kjempekoselig.

  SvarSlett
 3. Kjempefint og fargerikt teppe! Den fargerike kanten rundt rammer inn teppet på en flott måte!

  SvarSlett
 4. Dette var jo kjempefint! Tror ikke eg har sett dette før. Dette må du bruke som koseteppe i godstolen nå ivinterkulden. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 5. Ja, nå kan du virkelig være fornøyd med deg sjøl.. Å ta fremigjen et prosjekt som har ligget så lenge i skapet - det er ikke lett, iallefall.. Mye arbeid. Du har vært flink. Sett det på trappen utenfor med teppet rundt deg. Bruk det! Lykke til.

  SvarSlett
 6. Jag är mycket imponerad av Ditt nummer 13! Du har all anledning att känna Dig stolt, tycker jag. Kvilten är sydd i färger som man blir glad av att se tillsammans.

  Dollandesign

  SvarSlett
 7. Ja, du har grunn til å være både stolt og fornøyd med dette "gla teppet" Jeg likte rutene som er sydd i samme farger. Det var helt fantastisk, og et skikkelig "koseteppe".

  SvarSlett