torsdag 22. november 2012

Bilde problemer------fult

Hei!
Nå trenger eg hjelp!
Bildeplassen min på bloggen er visst full,og må visst kjøpe plass,betale i mnd,dollar!
Kva skal eg gjera,må ha det inn med tsj.datakunnskapene mine er nå så som så.
Blog uten bilder er ikke noe særlig,men eg vil heller ikke betale altfor mye for å legge ut bilder!Da kan eg slutte å blogge,kjekt,men tid tar det!
Håper på gode svar hjelp!
Kan hende blir det en overraskelse i posten før jul,til den som har løsningen på problemet!

7 kommentarer:

 1. Hei. Samme problemet hos meg!!! Fullt! Nå lurer jeg fælt på hvordan en skal gjøre det..Kan for lite data je og.. Det stod da at dette var gratis!! Eller har jeg misforstått alt...

  SvarSlett
 2. God morgen fra meg. Det er noe som ikke stemmer med dette. Først ble det engelsk tekst på alt. Jeg trodde det bare var hos meg. Ser på andre blogger at det er hos mange. Når vi velger norsk blir det dansk! Så får jeg beskjed om at bloggen er full - samtidig ser jeg at mange andre også har fått den meldingen.. Merkelige greier, og dette er slett ikke tilfeldig. Jeg har fulgt blogger i mange år.. Jeg avventer litt før jeg bestiller med plass - dette vil jeg finne utav først.. Det er noe RART som har skjedd, tror jeg..

  SvarSlett
 3. Hei, Blogger er gratis intill en viss mengde lagringsplass. Jeg måtte kjøpe mere plass for leeeeenge siden.
  Dette har ingen ting med engelsk/dansk å gjøre.
  Det er mennesker som sitter og jobber bak i kulissen og det er ikke alltid at de vet hva konsekvensene av det de gjør er.
  Sist var att mange Følgere ble borte om en ikke la inn en eller annen kode - jeg fikk ikke den meldingen og har ikke hatt noe problemer. Tidligere var telleren min borte.......så telleren viser egentlig for få treff.......
  Dette er vår fantastiske vidunderlige dataverden :o))
  Lykke til

  SvarSlett
  Svar
  1. Men åssen gjør jeg det når jeg skal tinge mere plass da? Finn ikke det engang, jeg.... Uff og huff sier jeg ,ikke greit når en vil væra med på karusellen her;)

   Slett
 4. Kanskje en rett og slett skulle oppretta ny blogg og skrivi om det på den gamle....

  SvarSlett
 5. Har sett at andre bloggere med samme problemet, har bestillt seg bokutgave av bloggen sin for de første årene. deretter har de slettet disse innleggene fra bloggen, for å frigjøre plass. Jeg har blogget i snart fire år og det skulle ikke forundre meg om jeg får samme utfordingen snart. Kjedelige greier.

  Ha en riktig god helg uansett bloggproblemer!

  KariLklem:)

  SvarSlett
 6. Hei! Dette skjedde med meg også for noen måneder siden. Jeg klikket på den linken som kom opp med beskjed om at jeg ikke hadde mer bildeplass. Det var veldig enkelt å velge (jeg tok den minste), og la inn bankkortet mitt. Fikk bildeplass med en gang, og jeg blir nå trekt ca 15 kr pr måned. Det er overkommelig;) Jeg hadde sett flere plasser tidligere at det var trygt, så jeg tok sjansen. etterpå har det ikke vært problemer. Lykke til! Spør en om hjelp til å gjøre det sammen med deg om du er usikker. Jeg spurte sønnen min.

  SvarSlett