tirsdag 3. september 2013

Mandags---syssel................................!

Hver mandag spør Bambisyr med sin Quiltglädje!hva vi skal sy i dag :-),om vi har anledning!Og denne mandagen svara eg henne,for eg var virkelig gira på å gjør ferdig Pink Penguin korga mi!http://3.bp.blogspot.com/-7vaUZhDHgWM/UhuMhjBwTkI/AAAAAAAANv8/ApCR7hTtimo/s400/mrsmoenfoqenjoy+(5).JPG  For ordens skyld,eg hadde en god runde på badet,frokost før beina tok strake veien til syrommet,men så gira var eg:-)
Denne gangen ville eg ha en hank bak,så korgen kunne henge på vegg med mønster i ,var ikke helt sikker om det kom til å fungere da eg sydde.Men litt flaks må en ha!Brukte også veskevatt,som kan strykes litt fast,enn platevatt som eg brukte sist.Korgen ble litt  fastere i "fisken",ordtak som vi sier i Rogaland.Ville også ha korgen noe høgere,ekstra kant oppe gjorde susen!


 Denne korgen sydde eg slik orginalen er med hankene,men eg likte ikke denne så godt.Fikk trent meg i ulike quiltemønster på de ulike korgene,alt med overtransportør.Nå har eg sydd tre korger.og det er kjempebra til å være meg som ikke liker seriesying av samme ting,må videre!

Min første korg
 Skrev også eg skulle applikere sopp på ferdig kuverbrikke.Designe Runa M.Kristiansen,Quiltemagasinet nr.4 2013.Ble riktig så koselig og fin,som fikk meg til å skjære til løperen.Det er kjekt det,og det tar ikke så lang tid når en har utvalg stoff å velge imellom!
Da gjenstår det bare å se når løperen blir ferdig,for nå er eg ikke så gira lenger,har jo prøvd ut applikasjonen.Men bestemmer eg meg for nå skal den bli ferdig,så blir den det!5 kommentarer:

 1. Jag tycker att den här typen av korg som Du sytt verkar jättebra. Och att sy en upphängningshank är ju en bra ide´av Dig.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Nyttige med disse kurvene som brukes til mye. Soppen din ble fin :-)

  SvarSlett
 3. Likte arbeidsantrekket....... Kjekke kurver du har sydd!

  SvarSlett
 4. Morsomme kurver! Og løpern fra Quiltemagasinet blir flott, gleder meg til å se din ferdig :-)

  SvarSlett
 5. Godt hu hadde huska tøfler nå når det går mot høst! Fabelaktigt bilede!

  SvarSlett