fredag 23. august 2013

HARDING QUILTEN
Nå er hverdagen komt tilbake for mange av oss,og da starter quilteklubbene  igjen:-)Harding Quilten starter onsdag 28.august,noe å se frem til i slutten av mnd.
Fellesteppe vi har sydd sammen i klubben,og som henger i møtelokalet.Tok lang tid å få ferdig,piffen for utav oss en stund,til vi bestemte oss å gjør det ferdig!
Bytteteppe,alle fikk hvert sitt teppe som hadde meldt seg på leken.Vi skulle starte med5-6 blokker,gi til nestemann som skulle fortsette å sy 6 blokker,til alle hadde sydd på hverandres teppe.Midtblokken sto igjen til den som eigde teppe å gjør det ferdig.Dette er ikke mitt teppe,min oppgave å fortsette!
Noen av medlemmene,(eg var ikke ei av dei) sette i gang å lage pin for klubben,for en god del år siden!Desverre når vi/eg reiser på kurser,glemmer eg som regel å ta den på meg.Synd for pinnen er jo fin,hardanger!Men pinnen ser eg hver dag,siden eg laget bilde som henger på syrommet mitt!
Merkelig,men bildet vil bare være denne veien,dataen styrer seg selv!
Navnskilt har eg også laget meg,utav en prøveblokk,hjerte sydd på en spesiell måte.Kjekt å ha:-)

 Vi har hatt ulike prosjekter gjennom årene,lærerike og kjekke!Gardiner har vi også sydd i fellesen!det ble ikke feiret med vin,selv om vi godt kunne det!For flotte ble de!Vinsmakingen var da eg og to andre av den harde kjerne skulle prøve nattquilt som var så populært rundt om.Slo ikke ann i Hardanger visst,men vi tre hadde det koselig med symaskin,ost og kjeks og vin!


Hva gjør dere i klubben du er med i ?Fortell på bloggen din,så vi får se,og kan hende få ideer på ting vi kan gjøre,ny give til klubbene rundt om:-)

2 kommentarer:

  1. Det det blir fint å treffes igjen..
    Mye fint du viste frem her :-)

    SvarSlett
  2. Så gøy dere har det i quilteklubben! Skikkelig artig med bytteteppet, og det teppet til å pynte opp lokalet var nydelig! God ide at vi forteller fra klubbene våre. Vi trenger ideer og inspirasjon i klubben jeg er med i. Skal prøve å ta den utfrodringen, men du må være litt tålmodig.... Flott blogginnlegg! :-)

    SvarSlett