onsdag 29. mai 2013

GUTERMANN konkurranse


Som sagt liker eg konkurranser og utfordringer,som eg klarer,bare eg legger godviljen til!Da Stord Quilteklubb arrangerte Vestlandstreff for noen år siden,var det to ting en kunne melde seg på.Klart eg var med,blokklotteriet til laget og Gutermann-(firma)hva de har for salg.Eg som trodde de bare produkserte tråd,tok grundig feil!Ulike vatt/stivelsestoffer,tråd ulik kvalitet,perler osv.Alt vi fikk i pakken en god stund før treffet startet skulle brukes i et bilde på mål,med bruksanvisning på hva vi hadde tenkt om emnet,hvordan vi brukte de ulike tingene,skulle leveres ved ankomst av treffet!Spennende:-)Emnet de hadde valgt var:TROIKA!Først var det å finne ut hva ordet betydde:De tre enfoldige,bilde av tre hester med en vogn bak seg da eg slo opp på nettet.Min første tanke var sjokoladen Troika,som er ganske så god!Så det ble det,men ikke bare applikere en sjokolade,det var for opplagt,noe mer måtte til,siden det var så mye utstyr vi skulle bruke.Leste meg opp på sjokoladen!fra dens spede start til i dag.Salgs slagordet deres,det første var:"Bli tent på TROIKA du også!"Enten var det bilde med de tre russiske dukkene,eller bildet ved siden av de sorte bildene som vann.Eg fekk mye skrøyt for ideen av oppgaven,og noen ville tilogmed kjøpe bilde.Der sa eg nei,koselig minne!En stund etter fikk eg brev fra Gutermann,fin tilbakemelding på hvordan eg hadde løyst oppgaven,og en sprettekniv!Vet ikke helt hvordan eg skal tolke det-----He,he husker konkurransen enda etter så mange år!2 kommentarer:

  1. Skjønner godt at du har mttatt god omtale og gode tilbakemeldinger for dette bilde. Det var rett og slett knallstilig både i form og farge.

    KariLklem:)

    SvarSlett
  2. Ja at du fikk sprettekniv har nok ikke med at det burde sprettes opp for dette var et lekkert bilde! Og skjønner godt at noen ville kjøpe det! Morsomt med utfordringer:)

    SvarSlett