lørdag 2. mars 2013

DAGEN ER DIN......................

Ideen kom da eg var på den flotte butikken "Inspirasjon" for mange år siden på Stord.Desverre er ikke butikken mer,for den som er quilteglad!Iallefall likte eg bilde som hang i butikken,uten mønster utgitt,bare sydd der og da som damen bak disken sa.Ufattelig mange små detaljer/materialer brukt,småsyssel!Noe som eg storkoser meg med når en får boltre seg i materialer.Satte i gang med en gang,mine teinekunskaper er nå så som så,men fikk det nå til.Så dette bildet må opp når det nærmer seg påske,gjør meg like glad som hanefar som har fått i oppgave å passe på rede,mens hønemor rusler en tur i solskinnet.Eggene,sylek,kjempeskøy såg eg i et "Art Quiltblad!,lite bilde,men det måtte en nå få til,når en har mer en 2 stoffstykker og en ulltråd!

6 kommentarer:

 1. Koselig påskemotiv. Begynner å bli tid for det nå

  SvarSlett
 2. Knalltøffe påskebilete! Det blir så tøft ved bruk av humor og ulike materiale:)

  SvarSlett
 3. Du skriver så morsomt ! Og flott påskebilde! Må nok fram med hønsesøm snart jeg også ser jeg.

  SvarSlett
 4. Det var söta påskbonader Du har gjort, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 5. Spennende bruk av ulike materialer og teknikker! Veldig koselige bilder begge to :) Må vel begynne å tenke påskesøm snart jeg også :)

  SvarSlett
 6. Hei alle sammen for koselige komentarer!Ja,det er bare å sette i gang med påskesøm,det er utallige koselige motiver å ta av.Høner og Haner er fine på stoff,men "naturell"er eg mer skeptisk og redd:-)
  Beste søndagshilsen fra Margrethe

  SvarSlett