tirsdag 29. januar 2013

Nyferske UFOER .......FERDIG!!!!!!!

Ja,da er "Party Smikken"ferdig,designe Jaime Young 2012
Sew She Sews
Prøvde ut orginal størrelsen på nettet,men i mitt hode,var planen å lage babysmikke,men forstod fort,at det blir til en stor baby! Så ble symappen til AnnAKa ferdig før onsdag som eg lovet!Denne har eg virkelig jobbet med,og kan vel kalles lappeteknikk i rette forstand.Den første er av hele stoffer,skjær og sy,ingen lapping!

Denne løperen er laget på grunnlag i fargene til dette morellstoffet,målet er nåd!Siden eg allerede hadde laget min egen vri av AnnAKa sin grunnløper,måtte eg bare fortsette,og det ble til mens eg sydde ideene kom."Hardanger"er navnet på løperen,noe eg virkelig har gått og grunnet på,he,he...................

Nåleputen som mange har sydd,måtte eg også se om eg fekk til.Ja med den nye stofflimen på tube,en liten prikk her og der gjekk det forbausande lett å sy Cathedral vindu.Designe er bloggen "My Go-Go Life"  I morgen er det årsmøte på "Harding Quilten" så da er det å finne frem mine 13 ferdige ufoer:-)

4 kommentarer:

 1. Jag är imponerad av alla saker Du hinner sy klart och visar oss. Tycker att de två sybehörsetuierna verkar väldigt käcka!

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Så mye fint det var her, jammen er du produktiv :-)
  Har du nett siden der du fant smekken??
  Fin dag..

  SvarSlett
 3. Skal si symaskina di har fått fart på seg og sååå mye fint.:)Morell-løperen(?tre L etter hverndre er vel lov når jeg lager bindestrek?) var knallfin!

  SvarSlett
 4. Hei igjen! Hardangerløperen var knallfin! Fekk mest lyst til å prøve meg på den, kanskje med roligere farger. Holder på med brikkene enda. Gikk rimelig bra med knapphullsyingen, men har nok mye å gå før eg når ditt nivå!

  SvarSlett