onsdag 9. januar 2013

DRA TIL BLOKKSBERG:-)


1/1 2023 ble "Dra til Blokksberg"ferdig,min 12 ufo,siden 27/9 2012.12.februar 2000 var det "Heksedans"kurs her på Lofthus med Lise Bergene,klart eg var der!:-)Sjølvsagt måtte eg trene meg før eg gjekk på kurs,alt eg visste var at det dreide seg om hekser.Så dette heksebildet er sjølvkomponert,var ferdig limt på med vlisofix da eg kom på kurs,applikeringen gjekk rimelig raskt unna,og eg var veldig detaljerik på applikasjonen på den tiden,uten vatt.Siden har det vore i skapet,hyllen med lappe om,"uferdig kunstverk"til 2013.Det hekseteppet eg gjekk på kurs i ,startet 12.februar,ferdig 18.mars 2000,så eg kan visst eg vil!
Her skal heksene på møte til Blokksberg,vrangsydde hus,kor eg fikk den ideen fra er ikke godt å si,pyntesømmer på husene med min første symaskin,med en god del pyntesømmer eg brukteSjefsheksa er ho med rød neglelakk,"Der er vegen,følg med"Men Hekselill fikk ikke være med,ho hadde ikke gjort det ho hadde fått beskjed om,så ho må kose seg med Hokus Pokus boken sin,og lære!Eg har quilta enkelt,grunna det er så mange detaljer,så her er det inn the ditch her og der,for å holde det sammen.Løpegang oppe og nede til trepinne,og henger fint i tappeoppgangen opp til min hule!

4 kommentarer:

 1. Hei. Jeg vil først og fremst si at jeg er glad for at du ikke ga opp bloggingen, men fikk hjelp til å løse problemene! Hekseteppet ble spennende med mange detaljer og mye fine stoffer! Godt jobba!

  SvarSlett
 2. Ett otroligt arbete Du har lagt ner på denna häftiga väggkvilt. Visst är det trevligt att kunna hänga upp något man sytt färdigt!

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Tøft bilde, så mange detaljer! Og så mange fine stoff og farger og detaljer!

  SvarSlett
 4. Så fin den ble, fine farger også, morro :-)

  SvarSlett