mandag 17. desember 2012

KURSVESKE

Kursvesken til skjærematte,linjaler,kniv og ellers det vi trenger for kurs har vore ferdig lenge,men ei vist.Den er eg stolt over,og den fungerer som bare det!At det var mye jobb på denne,det kan eg skrive under på,mange arbeidstimer.AnnAKA lager flotte,lett forklart,steg for steg mønster,selv om eg sliter med det siste mønsteret hennes:Trekk med lomme til kleshengeren,der er det noe eg ikke får til å stemme helt.
 

5 kommentarer:

 1. Enig, den mappa er flott! Men mye arbeid, så mye at jeg ikke har våget meg på den! Lekker adventsløper du har laget nedenfor!

  SvarSlett
 2. Denne veska er kjempekjekk, og din ble veldig fin!! Det er mye arbeid å lage den, men så har den plass til alt vi trenger( + mye mer) når vi skal gå på kurs. Jeg har også brukt min på flere kurs, og den er bare super!! Jeg angrer iallefall ikke på at jeg tok meg tid å sy denne. Smart av deg å bruke voksduk, veskeplasten har en tendens til å klebe seg fast til symaskinlabben. Ha ei flott adventsuke:)

  SvarSlett
 3. Så flott utstyrsmappa di ble! Lurt å bruke voksduk, og den lyse er skikkelig fin synes jeg :-) Har mønsteret jeg også og har tenkt å sette i gang... (en gang... he,he) Sikkert veldig praktisk å ha en sånn når man drar på kurs!

  SvarSlett
 4. Det var en flott veske!!!! Så smart og med såå mange rom.

  SvarSlett