torsdag 4. oktober 2012

PRØVELAPPER

Sew Kind Of Wonderful bloggen som har designa Quick Curve Ruler i 2010 måtte eg bare ha og prøve ut!Mønstrene hennes er flott designa med bilder,steg for steg,så med trening kommer dette til å gå grett.Bare prøvelapper i første omgang,kjekt å prøve noe nytt:-)
I like to QuiltBlog har disse tøffe rundingene i sort og hvitt med den samme linjalen.Måtte bare prøves ut fra bilde,men det er en grunn for at det gir ut mønster med mål.Men eg er inne på noe,og prøvelappen kan brukes!Eg skal jo på Vstlandstreff på Voss i morgen,smykketeppe til AnnAKa!Da kan denne prøvelapp rundingen kan hende brukes,med blonder,bilder,knapper,stæsj og dandering,blir det riktig så fint,tror eg!
Her har eg prøvd meg på grunnmalen,etter bilder eg har sett!Så eg fekk øvd meg  før eg går på kurs i år også.Det er bra eg rakk det,da er alt som normalt!Gleder meg masse til kurs:-)

2 kommentarer:

  1. Jeg har også vært inne på sidene og sett flotte tepper og puter med denne linjalen. Ser ut til at du har fått draget på å bruke den! Misunner deg som skal på Vestlandstreffet,jeg skulle gjerne ha vært der, -også- men det får bli en annen gang! Kos deg masse!

    SvarSlett
  2. Spennende teknikk. Lykke til på Vestlandstreffet! Skulle gjerne ha vært der.

    KariLklem:)

    SvarSlett