søndag 28. oktober 2012

PEPPERKAKER

I 2011 laget eg disse kuverbrikkene,som fikk et nytt hjem:-)Bladet Familien har koselige mønster før jul som flinke designere er med å bidrar.Bare så synd vi ikke rekker alt,imellomtiden glemmer vi!Kristin Langbraaten designet en løper,men kuverbrikker er mer salgsvennlige for messer,selv om det blir mer lukkekanter.Men når sant skal sies,er eg blitt en reser på lukkekanter nå,går raskere nå som eg er med i Harding Quiltens UFO konkurranse:-),og der ligger eg godt i vei til å rekke fristen.Bare fordi eg var så streng med meg selv i starten,men denne helga bare koser eg meg med mange ulike nye prosjekter.Skulle vel egentlig ha laget produkt til julemessen 1.desember---8.desember-12,men man tar med det en har ferdig,julen er så kort,og det er enda god tid til............................!

3 kommentarer:

 1. Oj, så fina bordstabletter Du har sytt med pepparkaksgubbar och gummor på. De ser jättefina ut, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Så flotte spisebrikker, synes pepperkakemennene var kjempeartige. Ja øving gjør mester, du har blitt flink med lukkekanter ja skjønner jeg :-)

  SvarSlett
 3. Kjempefine brikker!! Eg sydde gryteklutar med desse motiva for nokre år sidan, men brukte feil vlosofix, så dei blei så stive at dei kan brukast kun til pynt..
  Så artig å høyre at du er kokk;) Du får søke deg jobb på ein stor båt, så får du brukt kreativiteten din;)

  SvarSlett