onsdag 5. september 2012

En himmel full av stjerner.................

 Smykketeppe - Nicola Foreman Quilts Spissene     på disse stjernene er dobble,brettet.Var noe nytt eg såg en plass,som bare måtte prøves ut.
UFO Stjerner er godt å ha:-)Eg har en del i ulike fasonger og størrelser på blokkene
Var "møkka"lei hele stjernene,og styggare og styggare ble duken,lukkekanten ble sydd på,men håndsyingen tok sin tid.Nå har løperen vore ferdig en stund og lagt over en stol til hobbyrommet,og eg er komt fram til:At den er slettes ikke så verst:-)Desverre har eg surra vekk navnene på de som eg har vunne stjerner av,etter som eg husker var di fra Haugesund og Stavanger.Så om noen kjenner igjen sine blokker,ta kontakt!

3 kommentarer:

 1. Jeg synes du har laget flotte ting av alle stjernene! Og morsomt med fargevariasjon og variasjon forøvrig på stjernene. Men skjønte ikke det med doble stjernespisser på det første bildet.....

  SvarSlett
 2. Hei
  En bretter bare en firkant til en trekant,syr sternen på vanlig måte.Spissene blir litt mer fremheva enn bare enkelt. Legg de dobble trekantene oppå firkantene.Beste hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Syns det ser fint ut jeg.. Og så smart å sy spissene slik. Dem blir jo mer framheve og da! Skal jeg og prøve meg på. :)(hermegåsa er navnet mitt, hihi) Her hadde vi 2 minus i dag, men det ser ut til at vi får en solrik dag og det er vi ikke bortskjemt med ..

  SvarSlett