mandag 27. august 2012

BLI FERDIG !!

Mrs Moen                   Val Laird     Ta turen innom disse flotte bloggene,få inspirasjon,spenning.Du vil ikke angre:-)
Dette er nooooooooooooe av det eg hooooooooooooooolder på med for tiden!Det stor spørsmålet er:?Skal det bli løper?,får eg til å sy inn den siste sirupssnippen?,eller skal det bli som modellen til AnnAKA?Noen komentarer på ferdig resultat!!!!!!

4 kommentarer:

 1. Det blir fint begge deler men som brikker får du til å plassere de hvor som helst, som løper må det vel bli på et langt nok bord.... Men dem blir fine åkke som:)

  SvarSlett
 2. Kjempefine stjerner! Enig med Randi at de blir nok fine både som løper og hver for seg. Et tips hvis det blir løper er at du kan ta den siste sirupssnippen i en litt annen matchende farge slik at stjernene kommer mer fram. Ellers synes jeg den lille stjerna sydd over pappmaler gjør seg veldig :-) Lykke til, gleder meg til å se det ferdige resultatet !!

  SvarSlett
 3. Hei,Randi og Linda!
  Takk for fine komentarhjelp!Løper blir det ei.Det var så lett når det låg på bordet,men sy den siste snippen i midten byr på problemer,prøvde ut mye!Det eg kom frem til visst det skulle bli løper var:Legge et helt stoffstykke der hullet var,bruke vlisoflix for å få det sammen,og applikere med knapphulsting.Om det hadde blitt fint er en annen ting!Blir enkelt stjernebrikker,godt i gang!
  Mange helsinger Margrethe:-)

  SvarSlett
 4. Tror du får mye glede av å lage det som brikker. Bruksområde blir mye større.
  Lekre blir de osse som.

  KariLklem:)

  SvarSlett