søndag 12. mai 2013

Sy uten mål og mening...................................


 Helgen har eg kost meg i kunstens verden.Sy uten mål og mening,kommer sikkert til nytte en vakker dag :-)Broderingen er fra heftet som Randi T har laget,som eg vann på hennes give away.Med jevn og trutt trening,blir det riktig så fint!Bladde i et Art Quiltblad,og der er det kunst på høgt nivå!Får virkelig skapergleden og galskapen i deg.Verdeppa,er denne syinga makelaus terapi,en blir glad og full av liv igjen!Prøv det,om du ikke er en slik syer fra børjan.Du vil oppdage,du har "galskap"skapergleden i deg.På sikt kan det bli et fint bilde,kort ingen har sett maken til!


3 kommentarer:

  1. Hei hei! Så fint at du prøver deg på det jeg sendte deg:) Øving er det som skal til , for teken har du, ser je, Et viktig tips er å ikke snurre for stramt rundt nåla og å legge snurringa helt ned til stoffet(skyve nåla så langt ut som du kan uten at du drar helt igjennom stoffet, for der er den tykkest:) Artig å se at noen bruker veiledningen min:)

    SvarSlett
  2. Så flotte broderier! Lurer på kva dei skal brukast til. Og det bildet ser kjempetøft ut.

    SvarSlett
  3. Det er hyggelig å sy uten mål og mening, og bare kose seg underveis! Prosessen kan være like viktig som produktet :) så fine broderier og koselig bilde!

    SvarSlett