søndag 7. april 2013

STITCHERYMAPPEBare måtte prøve,og se om eg fekk det til,og det klarte eg så noenlunde!Om eg lager en til,må eg bare ha større lomme der skriveboken skal være.For i denne mappen må eg presse og lirke skal det gå,tungvint..Stoff har vi nok av,så en trenger ikke være gniten her:-)Men nå har eg fått meg ny stitcherymappe til sommersbruk!Innblikk i arbeidshverdagen min,KJELLEREN på SPAR,Kinsarvik.Eg kaller butikken,En god gammeldags krambod,der de har alt på et lokale.For i andre etasje,er det husmaling,interiør av ulik slag,klær,ferskvaredisk,og all den maten en måtte klare å få plass i handlevognen,for å nevne noe.Så vi har vel så flotte Supermarkeder på bygdene som i de store byer,vi holder tritt!Abere med å ha så mange ulike varer,er å telle alle varene med ulik pris i slutten av året,det tar tid,og fryktelig kjedelig,men slik er det for alle butikker!Har du ikke vore i Hardanger,bør du ta turen,sommeren er flott her:-)

5 kommentarer:

 1. Fin sommerlig stitcherymappe , og herlig butikk!

  SvarSlett
 2. Fine mapper. Ja kasnkje litt trange :-) Jeg får ta meg en tur til butikken din. Deet er ut til at en kan finne mye interresange ting der. Det er kun min mann som har vært der. Han skryter av butikken. Kommer etter at snøen er vekke.

  SvarSlett
 3. Kjekk mappe, nå blir det orden i sysakene!
  Ja, Hardanger er vakker, og skulle jeg komme den veien igjen, vet jeg hvor det er stoff å få kjøpt!

  SvarSlett
 4. Så fin den mapen ble :-)
  Butikken din skulle vært litt nærmere så skulle jeg ha kommet en tur :-)mye fint der ja...

  SvarSlett
 5. Flott mappe du har laga, var i Hardanger på ferie for mange år siden, neste gang skal jeg finne frem til denne innholdsrike butikken:) Det er så kjekt med butikker som har "ALT",synd det nesten er slutt på dem!

  SvarSlett