mandag 18. februar 2013

Lazy Angle kurshelg

Så langt kom eg,etter endt kurs.Eg er stolt over meg selv,ka eg har fått til!

Hadde funne frem disse stoffene,hjemmefra som eg skulle sy blokkteppe av.Klarte det,men noe snop ble det!
Rakk å skjære til denne blomsten før kurset var over søndag 17/2.Blir fin sommerduk,når den blir ferdig en eller annen gang.Her er det lek med farger på ulike,samme blokkene for å få ulike effekter
En rett,og en gal stjerne,grunna snudde ikke linjalen rett vei.Toalettveske har sett dagens lys1

Ja,så er denne Superduper helga over,som har vore tilbrakt på:Quiltekroken,Bergen,med AnnAKa som kursholder i Lazy Angle linjalen!Kurs på Quiltekroken var magisk,tross trange lokaler,men med god planlegging og god trening i kursvirksomhet er alt lagt til rette for 12 syglade damer som er i 100.God plass til hver enkelt på sitt sybord,godt lys,og nok stikk-kontakter til alle i vegg,og eget strykerom som ble flittig brukt,her var det glidlåsteknikken som ble brukt,gikk som en lek!Linjalen er en drøm,så mange muligheter i blokkutvikling,på en forholdsvis rask måte,og når en har forstått det,er den enkel!Ann AKa kan det med å holde kurs,og få alle med seg

7 kommentarer:

 1. Det ble kjempestilig! Og fint med grått, hvitt og svarte farger i teppet. Sommerduken blir nok fin den også. Gleder meg til å se den her når den er ferdig. :-)

  SvarSlett
 2. Så mange fine blokker!! Og ordet " Lazy " får meg til å tro at dette er en enkel måte å lage stjerner på. Linjalen bør kanskje havne på innkjøpslista, eller bør man kurses i å bruke den?

  SvarSlett
 3. Dette var mange flotte blokker. Spennende å se hva de ferdige produktene blir. Lykke til videre.

  SvarSlett
 4. Det såg ut til å vere ein kjekk linjal;) Jammen har du laga mange fine blokker;)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Neida en trenger ikke kursing for å finne ut av linjalen,men det hjelper jo på:-)Det finnes fin bruksanvisning ved kjøp av linjalen,og viss dere ser på eldre bloginnlegg,på påmelding av kurset,har eg lagt ut videolinker for bruk av linjalen og utstilling på hvor mye fint som kan lages av Lazy Angel Linjalen.På innkjøpslisten bør den absolutt være,Dere vil ikke angre,den kommer til å bli brukt mye:-)
  Margrethe hilser

  SvarSlett
 6. Så fine blokker du har laget. Koselig med enn sån kurshelg :-)

  SvarSlett
 7. Denne linjalen såg kjekk ut, veldig fine blokker!

  SvarSlett