tirsdag 12. juni 2012

SOMMERTEPPE av ukjent designer


Dette bildet såg eg på årsmøte NQF i Bergen,alldeles sommerslig og flott!Fikk ikke sommet meg til å få kjøpt mønster,eller hvilken butikk dette hang i,var så mye som skjedde på en gang!Men en eller annen gang skal eg lage mitt eget sommerteppe/bilde i disse to fargene,applikasjonsmotiver har eg nok av.Det eg sliter med er TIDEN,LYSTEN er der:-)


Det eg sliter med nå,blokklotteristjerner10 stk,Vestlandstreff 2010,er ikke komt lenger enn sist gang eg skreiv om de!Lysten,ideene,ikke for mye arbeid,men det skal være fint er ikke der,og Vestlandstreffet på Voss er i oktober!Oj,oj kom i gang,men alt det andre som eg heller har lyst å sy på?

3 kommentarer:

 1. Eg er sikker på at du får til eit fint sommarteppe! Eit tips til stjernene: Lag einsfarga lappar som er like store som blokkene, og sy saman annakvar. Og så kan du quilte ei stjerne i kvar av dei einsfarga lappane til slutt. Då rekk du å sy andre ting du har lyst til;)

  SvarSlett
 2. Et kjempefint sommerteppe dette her, nydelige farger. Kommer til å bli fint det du lager også, røde farger er bare skjønt..
  Lykke til videre med stjerneteppet. Smart ide som kom fra forrige kommentar..:-))

  SvarSlett
 3. Å ja dette var et nydelig teppe. Fikk lyst til å sy det je og;)

  SvarSlett