tirsdag 26. juni 2012

Kaffikvernbrikker!

Lappe-Grete skrev om et alldeles ufyslig ver,som absolutt ikke hører sommeren til for noen dager siden!Ho hadde laget sin egen sol,som ho hengte på veggen,satt seg godt til rette i godstolen med teppe over seg,og rigget seg til med lukkekantsying for å kose seg i styggaveret!Akuratt lukkekanter er ikke min sykos,en av grunnene til så mange antikvitets UFOER!
Da koser eg meg heller med en god kopp kaffi,men det er jo måte på kor mange kopper en skal helle i seg før det blir fint ver!Som sagt,det høljer ikke ned i dag,men ingen kos på altanen med sytøy/god bok i fanget,om en ikke vil kle seg i skidressen!Er så lykkelig for at eg har en givenes hobby,med mye farger,og nye ting en ikke har prøvd ut før,så får heller "halvferdig kunstverk"haugen bare vokse seg stor til senere slektsgrener kan hende gjør det ferdig!

Ann A Ka sine kaffikvernbrikker  startet med friskt mot,etter to ferdig,lei,men mamma hadde sett de,og de hadde passet supert til en tante som hadde rund dag!Ok,da sydde eg to kuverbrikker sammen,ble en løper,og da gjikk lukkekantene bedre,skal ikke alltid så mye til:-)Tante og onkel ble storfornøyde,så da ble det solskinn med hobbyen min!

4 kommentarer:

 1. Så koselige spisebrikker du har gjort!Og smart å lage løper og av de.. Syns lukkekanten nesten er det "verste" med all sømmen je... Stikker meg på samme sted , hver gang nåla butter, så nå har je fått et hull der... Men som du sier; Det blir solskinn når prosjektet er ferdig.)

  SvarSlett
 2. Enig i at det er godt å ha en hobby som gir gleder og farger uansett vær! I dag skinner heldigvis sola, men temperaturen er ikke helt til verandakos, men det var deilig med en tur i skogen!
  Lukkekanter har vi tydeligvis forskjellig holdning til. Når jeg kommer så langt, MÅ jeg bare få på kanten slik at jeg kan si: FERDIG!!!! Kjekt arbeid til tven eller når en sitter og prater.
  Løperen / spisebrikkene med kaffekverner er kjempefine! ....... jeg ville ikke stole på at neste generasjon setter seg til med lukkekantene du har samlet i ufohaugen. Tenk så mye morsommere å få en ferdig quilt! Jeg sender over litt lukkekantenergi! Vær så god! Og kaffe er veldig godt tilbehør-hvis du altså er kaffedrikker! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Så fint det ble å sette sammen brikker til løper! Da ble nok tante og onkel glade ja;)

  SvarSlett
 4. Så flott løper og flotte brikker! Stilig! :)

  SvarSlett