fredag 29. juni 2012

Har så eg klarer meg::::::::::::::::::::::::::::::::::::!

Vesken eg ikke har laget selv,kjøpt på "Verna bedrift"
Lur måte å bruke panelstoff på!
Planen var å sy større til handlenett,er ikke komt så langt enda,er noen år siden!
Før eg skal på kurser-har eg det med å prøve ut det vi skal lære først.Skulle på "Krympestoff"med Ann A.Ka på et Vestlandstreff noen år tilbake,kursmodellen er ikke ferdig enda.Postveska med veskeplast måtte prøves ut  før kurs med Bente N.Malm.Har laget 2 stk,normal størrelse,den ene er min dagligdagse arbeidsveske,kjempe veske!
Her måtte eg prøve ut mønsteret,før eg sydde vinhøna,Sydde mange,messeprodukt.Denne er fin til å ha smykker på badet i,ellers har eg ingen vinhøna i huset selv,men nå skal vi jo sy vinhus isteden!
Lommevesken til Ann A.Ka måtte eg bare sy,men ikke brukt enda,men mønsteret er brukt!
På Quiltelaup-veske er godt å ha,men husker eg på den da eg skal på møter?Nei da,for da må eg stue bort noen kasser før eg rekker i den,lettere å ta en pose!UFF DA!Men vesker må eg bare sy!
Min eneste strikkekarire,og toving i vaskemaskinen.Aldri brukt,liker ikke vesker i armhulen,om det er sikkert å trave i byn!
Naboen og eg skulle på marknad i nabogrendene her,da måtte eg ha en veske som viste i terenget,og det fikk eg.Brukte grov,delbar glidlås,ingen lur ide-om en trekker den helt ut.
Kattepanelstoff som det først var sydd kuverbrikker av,men eg trengte en ny plastposeholder!
På et Vestlandstreff for noen år siden,var blokklotteriet hjerter,og eg laget en del,sendte ikke alle.De eg hadde igjen måtte brukes til noe.Da ble denne kunstneriske sekken laget,lite brukt som veske,men til å samle småvesker i på hobbyrommet.Trengs det også!
Abyquilt  har utfordra oss til å vise våras vesker,siste frist er lørdagsmorning 30.juni 2012.Den utfordringen tar eg på strak arm,alle er ikke komt frem her,grunna ting og tang som må flyttas på-på syrommet kor eg har de fleste+lager ved siden av!Men en kan trygt si eg klarer meg,men flere skal sys,kommer stadig nye ,spennende mønster.Og den veska hadde vore kjekk,den hadde eg trengt nå,noen som kjenner seg igjen?!Her er det 33 stk.bare en som ikke er laget av meg!

4 kommentarer:

 1. Så mange fine vesker du har. Takkfor at du viste dem.

  SvarSlett
 2. Dette var bare imponerende!

  SvarSlett
 3. Du har da visst vesker så det holder ei stund du også! Ei flott samling har du!

  SvarSlett
 4. Artig å sy vesker ikke sant? ....det er nok flere av oss som har flere vesker enn vi trenger hihi, men leitar stadig etter nye mønster.... Flott samling!

  SvarSlett