søndag 3. juni 2012

DATAFRUSTRASJON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vera Fjellås designe
Data ligger absolutt ikke for meg:-(Har vel med at eg trykker i vilden sky,uten mål og mening .Og så blir alt helt feil,igjen!Det eg skulle i dag var å forandre blog bakgrunnen min til noe festligere enn det eg har hatt til nå!Jo da,dette ble riktig så festlig:-(visker ut alle bloginnleggene,mnd på siden,flytter om meg bildet i innleggene eg har osv.Angreknappen kor er du,tilbake til start igjen?for oss ikke så datakyndige,men vil så gjerna!Enda et hint,om at dette bør du slutte med Margrethe,og så tar det så mye tid,koselig tid når en ikke har lyst til å ta husarbeid!!Men eg har komt meg mer i data,enn da eg startet å blogge,det skal Quiltegleder ha!

3 kommentarer:

 1. Skjønner frustrasjonene dine! Data skal bare virke, uansett hva jeg gjør eller ikke gjør. Jeg er gift med en dataingeniør, han har noen meninger om mine meninger om data.....
  Jeg kan nok ikke hjelpe med dine problemer, men det kan virke som du har flyttet en vertikal "linje" langt til venstre, slik at plassen til det du hadde der, har blitt veldig smal. Men å fikse det?..-der melder jeg pass! Enig med deg i at man lærer da noe med blogginga også, bildebehandling ikke minst.
  Ha en fin dag og uke, med eller uten datatrøbbel!

  SvarSlett
 2. Så fine grytekluter! Takk for sist forresten. Rakk dessverre ikke nedom butikken mer på lørdag. Men vi kommer tilbake en dag!

  SvarSlett
 3. Heisann skal prøve å gi deg litt datahjelp.... (Trykk på utforming oppe i høyre hjørne på sida di) Velg "mal" på lista til venstre (da kan du velge ny om du ikke er fornøyd) Prøv deg frem med nye maler, men trykk ikke på "bruk i blogg" før du er fornøyd. Så trykker du på "utforming" i lista til venstre. Her velger du bredde på innlegg og bredde på bloggliste. OBS det er her du har problemene dine. Du har for smale rubrikker, og da blir dataen bare surr og rot... Klikk på en av de 8 modellene. Velg deretter "juster bredden" Prøv deg frem med å justere glidebrytere mot høyre og venstre. Når du er fornøyd går du til "avansert" her kan du forandre farger på skrift, tekst og bakgrunn. Når du er fornøyd trykker du bruk i blogg eller lagre:) Håper at dette kan løse noen problemer for deg. Dataen kan være trasig, men jeg er sikker på at du får det til!
  Lykke til fra Trine

  SvarSlett